Home

Perdormire

Tag - крв

Струмица

СЛУЖБА ЗА ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА-СТРУМИЦА: РАСПОЛАГАМЕ СО ДОВОЛНИ КОЛИЧИНИ КРВ ДОКОЛКУ Е ПОТРЕБНО ЗА ПОВРЕДЕНИТЕ ВО ТЕШКАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА!

Службата за трансфузиологија-Струмица, објави дека располага со доволни количини крв и крвни продукти од сите крвни групи и може во секој момент да пружи помош...

ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТО) ВО ЧЕСТ НА ЗАГИНАТИТЕ БРАНИТЕЛИ ВО КУМАНОВО, УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ОК ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРАА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА!

Во чест и за спомен на загинатите бранители во Куманово, Унијата на жени ОК Струмица денеска организираше крводарителска акција. Акцијата се одвиваше на...