Home

Perdormire
Струмица

СЛУЖБА ЗА ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА-СТРУМИЦА: РАСПОЛАГАМЕ СО ДОВОЛНИ КОЛИЧИНИ КРВ ДОКОЛКУ Е ПОТРЕБНО ЗА ПОВРЕДЕНИТЕ ВО ТЕШКАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА!

Home

Службата за трансфузиологија-Струмица, објави дека располага со доволни количини крв и крвни продукти од сите крвни групи и може во секој момент да пружи помош за повредените во тешката сообраќајна несреќа на патот Скопје -Тетово, доколку е потребно. Тие упатија најискрено сочувство до семејствата на загинатите,брзо закрепнување на сите повредени.