Home

Perdormire

Tag - компанија

Струмица

ФИРМА ОД СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ТРИ СОРАБОТНИЧКИ СО СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА!

Фирма од Струмица Има потреба од 3 СОРАБОТНИЧКИ со скратено работно време од 16-20 ч за работа во канцеларија. Потребно за оваа позиција Основно познавање на...

Најнови