strumica denes logo

АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД 5 СОРАБОТНИЦИ ЗА ПРОДАЖБА ВО МАКЕДОНИЈА И ВО 169 ЗЕМЈИ ШИРУМ СВЕТОТ!

Автор:

Датум:

јули 9, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 9, 2018

Категории:

Култура

Американска компанија има потреба од 5 соработници за продажба во Македонија и во 169 земји ширум светот⚡️⚡️

– Бесплатна online обука за работење на социјални мрежи (Facebook и Pinterest )
– Бесплатна обука за изработка на web-страница (WordPress)
– Бесплатна обука за менаџирање со Google Adsense и Google AdWords
– Бесплатна обука за автоматизиранa дистрибуција во 169 земји

✘✘✘ Пријави се за 90 дневна БЕСПЛАТНА едукација ✘✘✘

→ Дали сакате да создадете подобра иднина за себе и за вашето семејство?

✔ Имаме потреба од сериозни луѓе кои сакаат да се надградат во областa на Online работење и интернационални продажби, и луѓе кои се подготвени за нови предизвици и нови успеси.

✔ Имаме потреба од луѓе кои сакаат да постигнат нешто повеќе во својот живот, да остварат нови искуства, луѓе кои не се плашат од работа, и да бидат платени за она што ќе го сработат.

✔ Имаме потреба од соработници и пријатели!

☛ Ако сте сериозни и се пронаоѓате во горенаведениот текст , кликнете на линкот и погледајте го видеото што следи на следниот прикачен линк веднаш под реченицата.

https://darkogoshev.gr8.com/