strumica denes logo
иловица

август 26, 2019

Гори над Иловица, пожарникарите интервенираат на местото на пожарот

Вечерва околу 19 часот избил пожар на планината огражден над

Види повеќе

февруари 18, 2019

Групацијата Трафигура го зголеми влогот во проектот за бакар Иловица – Штука!

Групацијата Трафигура преку својата подружница, инвестициската групација Галена Ресоурс Еквитис

Види повеќе

август 6, 2018

МИТКО БОЈАЏИСКИ: ИЛОВИЦА И МАРЛБОРО!

,,Ако се докаже дека рудниците се тие што ја загадуваат

Види повеќе