strumica denes logo
игор

септември 26, 2018

ПРЕКУ ПОРТАЛОТ СТРУМИЦА ДЕНЕС ИГОР КОНЕЧНО ЌЕ СИ ГО ИСПОЛНИ СВОЈОТ СОН – ОД НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ТОЈ ЌЕ РАБОТИ!

Вчера објавивме статија за момчето кое силно сака неговиот сон

Види повеќе

септември 25, 2018

ИГОР Е СЛЕПО МОМЧЕ ОД СТРУМИЦА КОЕ БАРА РАБОТА КАКО МАСЕР – ДА МУ ПОМОГНЕМЕ ДА СИ ГО ИСПОЛНИ СОНОТ!

Во порака денес ни пристигна една необична порака од едно

Види повеќе

мај 3, 2018

Финансиските средства за Игор се обезбедени, Игор утре лета за Турција!

Драги луѓе, финансиските средства за Игорче се обезбедени од анонимен

Види повеќе