strumica denes logo

Финансиските средства за Игор се обезбедени, Игор утре лета за Турција!

Автор:

Датум:

мај 3, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 3, 2018

Категории:

Култура

Драги луѓе, финансиските средства за Игорче се обезбедени од анонимен паталец а авионските билети ги плати Деспина Велковска. Воедно благодарност и до Жана Величковска што несебично ни излезе во пресрет. Ви благодариме на сите хумани луѓе што го раширивте постот. Игорче утре лета за Турција, му посакуваме успешна операција и лесно заздравување ❤ – беше објавено на фејсбук профил на негова роднина!