ПРЕКУ ПОРТАЛОТ СТРУМИЦА ДЕНЕС ИГОР КОНЕЧНО ЌЕ СИ ГО ИСПОЛНИ СВОЈОТ СОН – ОД НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ТОЈ ЌЕ РАБОТИ!

септември 26, 2018

Вчера објавивме статија за момчето кое силно сака неговиот сон да му се исполни. Се работи за Игор Велков кој нуди масерски услуги. Тој е слепо лице кој го бара својот пат до целта. Денеска не исконтактираа дека Игор од наредната недела ќе работи во Салонот за убавина „Јасмина“ како масер. Им благодариме на сите за пружената помош!

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: