bandr

Tag - фудбал

Спорт

Најмалите членови генерација 2009 на Беласица го освоија првото место на меморијалниот турнир “75 години Гунди”.

Вчера најмалите членови генерација 2009 на Беласица го освоија првото место на меморијалниот турнир “75 години Гунди”. На турнирот беа одиграни...

Спорт

БЕЛАСИЦА ГО ПРЕГАЗИ ОСОГОВО!

Вчера на програмата беа натпреварите од 21-вото вонредно коло во Втората Фудбалска Лига – Исток. „Жетварите“ имаа тешко гостување во Струмица за што и сведочи...