Home

Perdormire

Tag - ФК Беласица

Спорт

ОВАА САБОТА СИТЕ НА СТАДИОН, СИТЕ ЗАЕДНО ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ ВЛЕЗОТ ВО ПРВАТА ЛИГА НА СТРУМИЧКАТА ГОРДОСТ БЕЛАСИЦА!

Оваа сабота со почеток од 16:30 часот, струмичката гордост ФК БЕЛАСИЦА игра против ФК КОЖУВ. Затоа, сите заедно на стадион да ја бодриме Беласица и со победа...