strumica denes logo
Ентузијаст

март 26, 2019

ЕНТУЗИЈАСТ-СТРУМИЦА ГО ОРГАНИЗИРА ДВАНАЕСЕТИОТ МЕМОРИЈАЛЕН ТРАДИЦИОНАЛЕН МЕЃУНАРОДЕН ПЛАНИНАРСКИ МАРШ „ВАНЧО АТАНАСОВ 2019“

ПК”ЕНТУЗИЈАСТ”Струмица го организира дваесетиот меморијален традиционален меѓународен планинарски марш ,,ВАНЧО

Види повеќе

април 21, 2018

(ВИДЕО) Планинарскиот Клуб ЕНТУЗИЈАСТ од Струмица повторно на врвот Атос во Света Гора

Четворица планинари од ПК “Ентузијаст” Струмица, Кире Николчев, Орце Митев,

Види повеќе

март 1, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ЕНТУЗИЈАСТ-СТРУМИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЗАГИНУВАЊЕТО НА ТРАЈКОВСКИ ПО СНЕЖНАТА БЕЛАСИЦА!

ПАОК „ЕНТУЗИЈАСТ“-СТРУМИЦА по тринаесетти пат ја реализираше својата активност „Одбележување

Види повеќе