strumica denes logo
електрична енергија

април 27, 2018

ВО ПОНЕДЕЛНИК ДЕЛ ОД НОВО СЕЛО 5 ЧАСА ЌЕ ОСТАНЕ БЕЗ СТРУЈА!

Како што објави официјалната страница на ЕВН МАКЕДОНИЈА – планирани

Види повеќе

март 23, 2018

ПОГЛЕДНЕТЕ ВО КОИ НАСЕЛЕНИ ВО СТРУМИЧКО ДЕНЕСКА ЌЕ НЕМА СТРУЈА НЕКОЛКУ ЧАСА!

ЕВН МАКЕДОНИЈА-КЕЦ СТРУМИЦА ги информира граѓаните дека денеска во различни

Види повеќе