strumica denes logo

ВО ПОНЕДЕЛНИК ДЕЛ ОД НОВО СЕЛО 5 ЧАСА ЌЕ ОСТАНЕ БЕЗ СТРУЈА!

Автор:

Датум:

април 27, 2018

Категории:

Ново Село

Автор:

Датум:

април 27, 2018

Категории:

Ново Село

Како што објави официјалната страница на ЕВН МАКЕДОНИЈА – планирани прекини на електрична енергија ќе има во понеделник на 30 април од периодот од 11:00 часот се до 16:00 часот на одредени делови во Ново Село.

ИЗВОД КОН МАЗГАЛ И РЕПЕТИТОР И НН ИЗВОД КОН МАНАСТИР ОД ТС НОВО СЕЛО 2.