strumica denes logo
еко акција

април 20, 2019

ПОТЕГ ЗА ПОФАЛБА: УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ ГО ЧИСТЕА ОТПАДОТ КАЈ „ДВАТА ПАТА“

Во рамките на планираната акција „Еко фронт-Чиста да ни е“,

Види повеќе

септември 15, 2018

(ФОТО) УМС на ВМРО-ДПМНЕ со еко-акција во Струмица под мото „БЕЗ ЃУБРЕ-БЕЗ ИЗГОВОРИ“

Денеска Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ-Струмица по трим патеката

Види повеќе

април 29, 2018

(ФОТО) СПОРТСКИОТ КЛУБ „ЈУГОИСТОК“ ЗАЕДНО СО „ЗДРАВА КОТЛИНА“ ОГРАНИЗИРАА ЕКО АКЦИЈА ДО СВ.ИЛИЈА!

Вчера (28.04) Спортскиот клуб “ЈУГОИСТОК” заедно со “ЗДРАВА КОТЛИНА” самоинцијативно

Види повеќе

април 27, 2018

ОРГАНИЗИРАНА ЕКО АКЦИЈА ДО СВ.ИЛИЈА!

ЗСК „Југоисток“ заедно со „Здрава Котлина“, ќе извршат отстранување и

Види повеќе