strumica denes logo

ОРГАНИЗИРАНА ЕКО АКЦИЈА ДО СВ.ИЛИЈА!

Автор:

Датум:

април 27, 2018

Категории:

Здрава Котлина

Автор:

Датум:

април 27, 2018

Категории:

Здрава Котлина

ЗСК „Југоисток“ заедно со „Здрава Котлина“, ќе извршат отстранување и селектирање на тврдиот отпад долж патеката од Ловен Дом до манастирот Св. Илија.

Сите заинтересирани можат слободно да се приклучат на акцијата. Се’ што треба да понесат е ракавици и црни вреќи.
Исто така, секој нека си понесе храна и пијалок во ранец.

ЛИНК ОД ЕВЕНТОТ: https://www.facebook.com/events/2103575773260407/