Home

Perdormire

Tag - Џенан Лончаревич

Струмица

ЛЕГЕНДАРНИОТ ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЧ ОВОЈ ПЕТОК ВО „АВАТАР“ ВО СТРУМИЦА-РЕЗЕРВИРАЈТЕ И БИДЕТЕ ДЕЛ ОД КОНЦЕРТОТ!

Памук усне, Дао сам ти срце, Добро је то, Лауфер и веќе погодувате за кого станува збор 🙂 Дами и господа, овој празничен #петок, ќе ве забавува можеби еден од...