strumica denes logo

ЛЕГЕНДАРНИОТ ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЧ ОВОЈ ПЕТОК ВО „АВАТАР“ ВО СТРУМИЦА-РЕЗЕРВИРАЈТЕ И БИДЕТЕ ДЕЛ ОД КОНЦЕРТОТ!

Автор:

Датум:

мај 20, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 20, 2019

Категории:

Струмица

Памук усне, Дао сам ти срце, Добро је то, Лауфер и веќе погодувате за кого станува збор 🙂

Дами и господа, овој празничен #петок, ќе ве забавува можеби еден од најдобрите вокали во регионов #ЏенанЛончаревич!

Не чекајте, ☎️ во рака и резервирајте, зошто сите ќе сакаат да бидат дел од овој концертен настап на Џенан, кој по подолго време настапува повторно во Струмица❗

#резервации смс/вибер👇
📱Горан – 078/284-978
📱Кристина Тондева- 078/428-024
📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬
📱Славе Колевски – 071/287-777
📱Стефан – 078/366-755
📱Мартин Величковски – 072/528-746
📱Панче Заев – 071/909-333

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚