strumica denes logo

СТРУМИЦА ЌЕ ГОРИ: НЕПОВТОРЛИВИОТ ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЧ ДОАЃА ВО КЛУБ ПЛАТИНУМ-СТРУМИЦА ВО ПЕТОК!

Автор:

Датум:

март 6, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 6, 2018

Категории:

Струмица Денес

На ваше огромно барање, со особена чест и задоволство за овој ПЕТОК – 09 Март ви најавуваме уште еден во низата МЕГА КОНЦЕРТИ, моментално НАЈГОЛЕМАТА БАЛКАНСКА ЅВЕЗДА, НЕПВТОРЛИВИОТ ЏЕНАН Лончаревич !!!

Човекот кој ја пишува поновата музичка историја е повторно меѓу вас и заедно да ги испееме неговите најголеми хитови: Добро је то, Лоша, Путничка, Бомбона како и вам добро познатите преработки на Авлија, Коприва, и уште многу, многу други

Бидете дел од ова доживување кое содржи посебни емоции.

Резервации и инфо:
070/639-526 Иван- Гога