Home

Perdormire

Tag - ДУПКИ

Струмица Хроника

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧАНИ СЕ ЖАЛАТ, ДУПКИТЕ ВО ГРАДОТ СЕКОЈДНЕВНО ИМ ГИ ОШТЕТУВААТ НИВНИТЕ АВТОМОБИЛИ!

Во порака на Струмица Денес пристигнаа фотографии од оштетена гума на автомобилот поради дупките на улиците во Струмица. Инаку, читателот гумите на својот...

Култура

(ФОТО) МЛАДИТЕ ОД САЧЕВО ПОРАЧАА: ОПШТИНА СТРУМИЦА ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ МРДНУВА СО МАЛИОТ ПРСТ, МОРАВМЕ САМИТЕ ДА ГИ ЗАКРПИМЕ ДУПКИТЕ!

Денеска младите од Сачево самоиницијативно ги закрпија дупките и го санираа патот Струмица-Сачево. На нивно барање за донација за да можат да го реализираат...