Home

Perdormire

Tag - дечиња

Култура

ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ НА ДЕЧИЊАТА ВО ООУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ КОИ РАБОТЕА НА МЕЃУНАРОДНИОТ ПРОЕКТ ,,INNOVATE YOUR DREAMS” ПОД МЕНТОРСТВО НА НАТАША ЦОНЕВА!

Денес во ООУ,,Никола Вапцаров“,Струмица на децата кои работеа со Наташа Цонева на меѓународниот проект ,,INNOVATE YOUR DREAMS” им беа поделени...

Култура

Дечињата од градинката „Детска радост“ во посета на Општинската организација на Црвениот крст

Дечињата од Клон 3 во градинката „Детска радост“ денеска ја посетија Општинската организација на Црвениот крст во Струмица. Таму, од срце даруваа детска облека...