strumica denes logo

Дечињата од градинката „Детска радост“ во посета на Општинската организација на Црвениот крст

Автор:

Датум:

мај 5, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 5, 2018

Категории:

Култура

Дечињата од Клон 3 во градинката „Детска радост“ денеска ја посетија Општинската организација на Црвениот крст во Струмица. Таму, од срце даруваа детска облека и играчки и се запознаа со работата на Црвениот крст. Целта беше дечињата уште од градинка да се научат да бидат хумани и солидарни.