strumica denes logo

ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ НА ДЕЧИЊАТА ВО ООУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ КОИ РАБОТЕА НА МЕЃУНАРОДНИОТ ПРОЕКТ ,,INNOVATE YOUR DREAMS” ПОД МЕНТОРСТВО НА НАТАША ЦОНЕВА!

Автор:

Датум:

март 29, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 29, 2019

Категории:

Култура

Денес во ООУ,,Никола Вапцаров“,Струмица на децата кои работеа со Наташа Цонева на меѓународниот проект ,,INNOVATE YOUR DREAMS” им беа поделени сертификати за успешно завршена работа.

„Се надевам на уште поголема работа на интересни содржини со сите деца од најмала возраст до идните полуматуранти. Браво деца мои…“ – напиша Цонева на својот официјален фејсбук профил.