Home

Perdormire

Tag - Бојан Велевски

Струмица

(Фото+видео) Нераскинлива дружба помеѓу Бојан Велевски и струмичани – Велевски ја наполни салата во Дом на Арм-Струмица!

Струмичани го обожаваат Бојан Велевски! Неодамна полната сала во Домот на Арм во Струмица тоа и го потврди кога околу 300 луѓе дојдоа на настапот на Бојан и се...

Струмица

БОЈАН ВЕЛЕВСКИ ДОАЃА ВО СТРУМИЦА-ДОДЕЛУВАМЕ ПЕТ ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ ЈА СПОДЕЛАТ ОБЈАВАТА

Тимот на Струмица Денес во соработка со стенд ап комичарот Бојан Велевски по повод неговото гостување во Струмица на 15 ноември, деделува по случаен избор 5...