strumica denes logo

БОЈАН ВЕЛЕВСКИ ДОАЃА ВО СТРУМИЦА-ДОДЕЛУВАМЕ ПЕТ ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ ЈА СПОДЕЛАТ ОБЈАВАТА

Автор:

Датум:

ноември 9, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 9, 2018

Категории:

Струмица

Тимот на Струмица Денес во соработка со стенд ап комичарот Бојан Велевски по повод неговото гостување во Струмица на 15 ноември, деделува по случаен избор 5 гратис влезници за оние кои ќе го споделат овој пост. Наградната игра ќе трае три дена. Добитниците ќе бидат споделени на 13 ноември во 13 часот.

Инаку, како што веќе спомнавме на 15 ноември (четврток), со почеток од 20:00 часот во ДОМ НА АРМ-СТРУМИЦА, ПРЕМИЕРНО – Бојан доаѓа со своето второ One Man Show – “Прирачник за жена”. Во продажба се пуштени само 200 карти! Првите 50 карти по цена од 100ден! Регуларна цена: 150ден.

ПРОДАЖБА само во Coffee to go – Ќоше!
Информации и резервации за билети: 077/ 584-851.