Home

Perdormire
Струмица

(Фото+видео) Нераскинлива дружба помеѓу Бојан Велевски и струмичани – Велевски ја наполни салата во Дом на Арм-Струмица!

Home

Струмичани го обожаваат Бојан Велевски! Неодамна полната сала во Домот на Арм во Струмица тоа и го потврди кога околу 300 луѓе дојдоа на настапот на Бојан и се забавуваа, а најважно од се’ e дека ова не е прв пат Велевски да приреди спектакл во градот под царевите кули. Големо браво!

Posted by Bojan Velevski on Thursday, 15 November 2018