НА КРАЈОТ ОД ОВОЈ МЕСЕЦ, СТЕНД АП КОМИЧАРОТ БОЈАН ВЕЛЕВСКИ ДОАЃА ВО СТРУМИЦА!

март 10, 2019

На крајот од овој месец, познатиот стенд ап комичар Бојан Велевски доаѓа повторно во Струмица по барање на струмичани и овојпат со сосема различен материјал од претходниот. За местото и времето ќе бидете навремено информирани преку портал Струмица Денес. Следува и наградна игра!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: