strumica denes logo
Блаже Аризанов

септември 13, 2018

Промоција на „Белиот Трофеј“ од Блаже Аризанов во Струмица

Вечерва, 13 септмеври 2018 година (четврток) со почеток во 20:00

Види повеќе

јуни 27, 2018

„Белиот трофеј“ книга на струмичанецот Блаже Аризанов како создаде милионски бизнис во Индија

Во есента 2016 година гледа како вработените ги креваат последните

Види повеќе

март 12, 2018

Блаже Аризанов Каспиан: Струмичанецот кој им го реши проблемот на една милијарда луѓе

Жарот за патот до Тибет бил комбинација од старата жед

Види повеќе

март 7, 2018

Струмичанецот Блаже направил 3 милиони долари во Индија со стартап бизнис

Основан од BITS Pilani Alumni Сансих Сет и Блаже Аризанов

Види повеќе