Perdormire

Tag - Благој Истатов

Спорт

ИНИЦИЈАТИВA НА СТРУМИЧАНИ: СТАДИОНОТ „МЛАДОСТ“ ДА БИДЕ ПРЕИМЕНУВАН ВО БЛАГОЈ ИСТАТОВ!

Струмичани едногласно на социјалните мрежи бараат стадионот „МЛАДОСТ“ во Струмица да биде преименуван во „БЛАГОЈ ИСТАТОВ“. Во коментар под постот може слободно...