strumica denes logo

МИНУТИ ПОЛНИ СО ЕМОЦИЈА: ПОЧИТ ЗА БЛАГОЈ ИСТАТОВ НА СВЕЧЕНОСТА НА ФФМ!

Автор:

Датум:

декември 22, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 22, 2018

Категории:

Култура

На свечноста на прогласувањето на најдобрите во македонскиот фудбал за изминатава година емотивни минути издвоени и за потсетување на името на македонската фудбалска легенда Благој Истатов.

Низ неколкуминутно видео потсетување присутните во Македонскиот театар преку фото-албум уште еднаш се потсетија на богатата фудбалска кариера на Благој Истатов кој оваа година почина на 71-годишна возраст.