strumica denes logo
базен

јули 2, 2020

AQUARIUS лето во нашиот град започнува

AQUARIUS лето во нашиот град започнува Отсега вашите летни денови

Види повеќе

август 24, 2018

ТРИ НОВИ СПОРТСКИ САЛИ И ЗАТВОРЕН БАЗЕН ЌЕ СЕ ГРАДИ ВО СТРУМИЦА!

Нови спортски сали ќе добијат Основните општински училишта „Сандо Масев”

Види повеќе

јуни 14, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СПЕКТАКУЛАРНО ОТВАРАЊЕ НА ДИСКО БАЗЕН АКВАРИУС!

Спектакуларно отварање проследено со огномет, забава и многу гости се

Види повеќе