(ФОТОГАЛЕРИЈА) СПЕКТАКУЛАРНО ОТВАРАЊЕ НА ДИСКО БАЗЕН АКВАРИУС!

јуни 14, 2018

Спектакуларно отварање проследено со огномет, забава и многу гости се случи во саботата на ДИСКО БАЗЕН АКВАРИУС! Тимот на Струмица Денес преку фотографии ви ја прикажува атмосферата од самото отварање, уживајте:

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ