strumica denes logo

AQUARIUS лето во нашиот град започнува

Автор:

Датум:

јули 2, 2020

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

јули 2, 2020

Категории:

Забава


AQUARIUS лето во нашиот град започнува

Отсега вашите летни денови и вечери може да ги поминувате на идеална летна дестинација во нашиот град Струмица.

Море немаме, но AQUARIUS го имаме!

Четврток, 02.07, од 12:00 часот кафе AQUARIUS започнува со работа за сите ужувачи на летна шема покрај базен, дружење, кафе, пијалок, храна, наргиле, музика.
А и вечерните часови се наменети за опуштена летна идила со музика, пијалок, храна.

Лето си е лето!
Уживајте и повелете на вистинско летно доживување.