strumica denes logo
амсм

јули 22, 2019

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈОТ: Сообраќајна незгода на патот Струмица-Граничен премин Ново Село

Од 13:15 часот регионалниот пат Струмица-Граничен премин-Ново Село е затворен

Види повеќе