strumica denes logo

ВОНРЕДНА ИНФОРМАЦИЈА ОД АМСМ:СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ КУКЛИШ-СВИДОВИЦА, СООБРАЌАЈОТ ВО ПРЕКИН

Автор:

Датум:

март 12, 2018

Категории:

Ново во Градот

Автор:

Датум:

март 12, 2018

Категории:

Ново во Градот

АМСМ информира дека од 21:50 ч. во Струмица, регионалниот пат од с. Куклиш кон с. Свидовица и обратно е во прекин поради сообраќајна незгода на излез од с. Куклиш. Со повеќе детали во утрешниот ден.