ВОНРЕДНА ИНФОРМАЦИЈА ОД АМСМ:СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ КУКЛИШ-СВИДОВИЦА, СООБРАЌАЈОТ ВО ПРЕКИН

март 12, 2018

АМСМ информира дека од 21:50 ч. во Струмица, регионалниот пат од с. Куклиш кон с. Свидовица и обратно е во прекин поради сообраќајна незгода на излез од с. Куклиш. Со повеќе детали во утрешниот ден.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ