Home

Perdormire

Tag - Александар Донев

Култура

(ФОТО) АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: СНЕГОТ ГИ „ИЗНЕНАДИ“ СЛУЖБИТЕ ВО СТРУМИЦА, ПА ИРОНИЧНОТО ТОПЕЊЕ НА СНЕГОТ ДОНЕСЕ НОВИ „ИЗНЕНАДУВАЊА“ – ДУПКИ НА ПАТИШТАТА!

АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: Во текот на јануари снегот повеќе пати “ги изненади” службите на Општина Струмица. Иронично, топењето на снегот за жал донесе...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: ГОДИНА ДЕНА ВО КОЈА ДЕМОКРАТИЈАТА Е ЗАМЕНЕТА СО СТРАВ, ЗАТОА НА 2 ЈУНИ СИТЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА!

ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ ПОМИНУВА ЕДНА ГОДИНА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА ВЛАДАТА НА СДСМ, ГОДИНА ЗАПАМЕТЕНА ПО ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ НА...