strumica denes logo

(ВИДЕО) АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: ГОДИНА ДЕНА ВО КОЈА ДЕМОКРАТИЈАТА Е ЗАМЕНЕТА СО СТРАВ, ЗАТОА НА 2 ЈУНИ СИТЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА!

Автор:

Датум:

мај 29, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

мај 29, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ

ПОМИНУВА ЕДНА ГОДИНА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА ВЛАДАТА НА СДСМ, ГОДИНА ЗАПАМЕТЕНА ПО ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ПОРАДИ НЕРЕАЛИЗИРАНИТЕ ВЕТУВАЊА ЗАПАМЕТЕНА ПО
НАЈГОЛЕМА НАЦИОНАЛНА И ЕКОНОМСКА ИСТОШТЕНОСТ.

ГОДИНА ДЕНА ВО КОЈА ДЕМОКРАТИЈАТА Е ЗАМЕНЕТА СО СТРАВОТ, ПРОЕКТИТЕ СЕ ЗАМЕНЕТИ СО ПОПУЛИЗАМ, ПРАВДАТА Е ПАРТИЗИРАНА.

ДОДЕКА ЕКОНОМИЈАТА Е НА КОЛЕНА ЗЕМЈАТА СЕ ПРЕЗАДОЛЖУВА И СЕ РАЗВИВАТ ЕДИНСТВЕНО НЕПОТИЗМОТ И КОРУПЦИЈАТА .

ПОЧИТУВАНИ,

ПРОМЕНИТЕ НЕМА ДА ГИ ДОНЕСЕ ВРЕМЕТО. ПРОМЕНИТЕ НЕМА ДА ДОЈДАТ БЕЗ НАШЕТО ДЕЈСТВУВАЊЕ.
ПОТРЕБНО Е ОБЕДИНУВАЊЕ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ СИЛИ, МАКЕДОНИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД НОВА НАДЕЖ И НОВА ПОНУДА И ЗАЕДНИЧКА АКЦИЈА.

ПОКРАЈ СИТЕ ПРИТИСОЦИ ПОКРАЈ СИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ ВМРО –ДПМНЕ ПОДАВА РАКА НА ПРИЈАТЕЛСТВО И ПОДДРШКА ЗА СИТЕ ИСТОМИСЛЕНИЦИ И ИСПРАВЕНО ВЕЛИ СТОП НА ОВА НЕВРЕМЕ ВО НАШАТА ТАТКОВИНА.

ЗАТОА НА ВТОРИ ЈУНИ ВО САБОТА СО ПОЧЕТОК ВО 20 ЧАСОТ ВМРО – ДПМНЕ ОРГАНИЗИРА ГОЛЕМ ПРОТЕСТ ПРЕД ЗГРАДАТА НА ВЛАДАТА.

ВО ИМЕ НА ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ГИ ПОВИКУВАМ СИТЕ ЧЛЕНОВИ, СИМПАТИЗЕРИ И СИТЕ ОНИЕ КОИ САКААТ ДА КАЖАТ СТОП НА НА РАБОТЕЊЕТО НА ОВАА ВЛАДА, ДА БИДЕМЕ ПРИСУТНИ
НА ПРОТЕСТОТ И ДА БИДЕМЕ ДЕЛ ОД ИДНИНАТА .

ЗА ТАА ЦЕЛ ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА СЕ ОРГАНИЗИРА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ И ПОАЃАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ВО САБОТА ВО 16 ЧАСОТ ПРЕД ТИНЕКС.

ГИ ПОКАНУВАМЕ СИТЕ КОИ СЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА СВОЈАТА ТАТКОВИНА ДА ЗЕМАТ УЧЕСТВО ВО ГОЛЕМИОТ АНТИВЛАДИН ПРОТЕСТ ПОД МОТО:

МАКЕДОНИЈА ЌЕ ПОБЕДИ.