strumica denes logo
акција

септември 1, 2019

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: СТРУМИЧАНКА ЗАПОЧНА АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ УЧИЛИШЕН ПРИБОР!

Почетокот на учебната година знае да биде доста напорен период.

Види повеќе

март 16, 2019

(ФОТО) ЗАПОЧНАТА ГОЛЕМА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ДИВИТЕ ДЕПОНИИ!

Од населените места Водоча, Просениково и Добрејци, Општина Струмица и

Види повеќе

декември 25, 2018

СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: ИЗРАБОТEНИ РАЧНИ НОВОГОДИШНО-БОЖИЌНИ УКРАAСИ

На ден 24.12.2018 година, учениците од образовните профили, техничар за

Види повеќе

декември 3, 2018

РИВЕРСОФТ повторно во корист на граѓаните: 5 дена попусти на сите BEKO производи во Риверсофт! ⭐

Само во Риверсофт, оваа недела одберете си свој BEKO производ

Види повеќе

ноември 29, 2018

АКЦИЈА ЕДИНСТВЕНО СО KuponGo И РИВЕРСОФТ- СО КУПЕН КУПОН ОД 99 ДЕНАРИ ДОБИВАТЕ ПОПУСТ ОД 10-15%

KuponGo заедно со Риверсофт ни овозможуваат одлична шанса за попусти

Види повеќе

јули 11, 2018

„Комуналец“ денеска комплетно го исчисти селото Водоча

Акцијата за генерално чистење на населените места продолжи и денеска.

Види повеќе

јули 10, 2018

„Комуналец“ ги чисти населените места Костурино и Водоча

Вработените во одделението „Комунална хигиена“ во Јавното претпријатие за комунални

Види повеќе