Home

Perdormire
Струмица

АКЦИЈА ЕДИНСТВЕНО СО KuponGo И РИВЕРСОФТ- СО КУПЕН КУПОН ОД 99 ДЕНАРИ ДОБИВАТЕ ПОПУСТ ОД 10-15%

Home

KuponGo заедно со Риверсофт ни овозможуваат одлична шанса за попусти која не смееме да ја испуштиме. Со секој купен купон од KuponGo, вие добивате попуст од 10-15% на целиот асортиман. Купонот од 99 ден. се купува преку KuponGo, додека плаќањето на производот/услугата со вклучениот попуст се врши во РИВЕРСОФТ. (Купонот исто така може да се купи во продажниот салон на Риверсофт)

Колку за потсетување,  KuponGo е онлајн платформа, која им овозможува на купувачите да ги откријат најголемите и најатрактивни попусти. Граѓаните освен тоа што може да ги откријат најголемите попусти тие исто така заштедуваат купувајќи ги секојдневно потребните работи!

WEB: https://kupongo.mk/
ФЕЈСБУК: https://www.facebook.com/kupongo.mk/
ИНСТАГРАМ: https://www.instagram.com/kupongo.mk/?fbclid=IwAR34O0GyB-nfZQy0ulp-gLB3jPoCLfrkdQDhts_8ccNoKyjN1lnue2LML8c

KuponGo може да ги пронајдете на улицата „Братство Единство“ бр.18, телефонски број 078/214-026 или на маил: Маил: vasil@kupongo.mk. Основач на оваа компанија е младиот и успешен струмичанец Васил Певќев:https://www.facebook.com/vasil.pevkjev