Home

Perdormire

Tag - Ајдуци

Спорт

М О Б И Л И З И Ц И Ј А: СТРУМИЧКИТЕ АЈДУЦИ СО ГОЛЕМА ОРГАНИЗАЦИЈА – ДОЈДЕТЕ НА „МЛАДОСТ“ ДА ЈА БОДРИМЕ БЕЛАСИЦА!

АЈДУЦИ СТРУМИЦА: МОБИЛИЗАЦИЈА!!! 15 години чекавме и дочекавеме,ПРВА ЛИГА! Тежок беше патот, поминавме секакви моменти , но никогаш не се откажавме од нашата...

Хроника

СТРУМИЧКИТЕ АЈДУЦИ МУ ОДДАДОА ПОСЛЕДНА ПОЧИТ НА ПРЕРАНО ПОЧИНАТИОТ „КОМИТА“ НИКОЛА САЗДОВСКИ!

Струмичката навивачка група АЈДУЦИ  преку транспаренти на кој пишува „НАВИВАЧИТЕ ЖИВЕАТ ВЕЧНО“ и „ПОЧИВАЈ ВО МИР САЗДО“ искажаа сочуство до фамилијата и...

Култура

АЈДУЧКО ЗАПРОСУВАЊЕ: ИСТАТОВ ОД НАВИВАЧКАТА ГРУПА АЈДУЦИ СО БАКЛИ И ПЕСНА ЈА ЗАПРОСИ СВОЈАТА ДЕВОЈКА!

Со бакли и песна во струмичкиот парк, членот на навивачката групата АЈДУЦИ, Димитар Истатов заедно со неговата дружина ја запроси својата девојка на која таа...