strumica denes logo

СТРУМИЧКИТЕ АЈДУЦИ МУ ОДДАДОА ПОСЛЕДНА ПОЧИТ НА ПРЕРАНО ПОЧИНАТИОТ „КОМИТА“ НИКОЛА САЗДОВСКИ!

Автор:

Датум:

јули 9, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јули 9, 2018

Категории:

Хроника

Струмичката навивачка група АЈДУЦИ  преку транспаренти на кој пишува „НАВИВАЧИТЕ ЖИВЕАТ ВЕЧНО“ и „ПОЧИВАЈ ВО МИР САЗДО“ искажаа сочуство до фамилијата и најблиските на прерано починатиот Никола Саздовски. Почивај во мир, Саздо!