Home

Perdormire
Култура

АЈДУЧКО ЗАПРОСУВАЊЕ: ИСТАТОВ ОД НАВИВАЧКАТА ГРУПА АЈДУЦИ СО БАКЛИ И ПЕСНА ЈА ЗАПРОСИ СВОЈАТА ДЕВОЈКА!

Home

Со бакли и песна во струмичкиот парк, членот на навивачката групата АЈДУЦИ, Димитар Истатов заедно со неговата дружина ја запроси својата девојка на која таа не остана ни малку рамнодушна на целото изненадување. Тимот на Струмица Денес од се’ срце им честита и’ им посакува долг, заеднички и среќен живот.