„ВУГО“ ВРАБОТУВА ЛОКАЛЕН ДОСТАВУВАЧ ВО СТРУМИЦА И НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА!

ноември 1, 2019

Вуго има потреба од локален доставувач во Струмица. Како возач за локална достава вие ќе бидете одговорни за овозможување пријателски услуги на клиенти и обезбедување на навремена и безбедна достава на пакети.

ЛОКАЛЕН ДОСТАВУВАЧ

Потребни квалификации:

Способност за индивидуална и тимска работа

Способност за работа под притисок и кратки рокови

Способност за работа во сите временски услови

Поседување на возачка дозвола Б категорија

Со или без претходно работно искуство

Одлични комуникациски вештини

Минимум средно образование

Основни задачи и одговнорности:

Посветеност кон навремена и исправна достава

Ориентираност кон клиенти

Активно пребарување на терен со дополнителни информации за адреси, како и известување за истите со пополнување на извештаи и останати потврди за извршена достава

Преглед на извештаи на дневна база

Активна поддршка на тимот во даден реон

Одржување на исправност на возилото

За повеќе информации контактирајте не на следниот телефон: 075 212 223.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: