strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ЛИЧНОСТ ЗА РАБОТА КОЈА ЦЕЛОСНО ГО РАЗБИРА ГЕРМАНСКИОТ ЈАЗИК!

Автор:

Датум:

септември 11, 2020

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

септември 11, 2020

Категории:

Реклама

Се бара личност од Струмица која целосно го разбира германскиот јазик. Сите заинтересирани може да го исконтактираат следниот телефонски број: 071 258 511.