ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕСКОН-ИНЖИНЕРИНГ ВРАБОТУВА ТЕХНИЧАР ЗА СЛАБОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ И ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЗА ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ!

февруари 17, 2021

ДПТУ ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од работници за пополнување на следниве работни позиции:

– Техничар за слабострујни инсталации

– Електротехничар за јакострујни инсталации

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел.:

075-736-367;

075-407-214

или да испратат CV на меил: eskon@eskon.com.mk.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: