Home

Perdormire
Реклама

ВРАБОТУВАЊЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА: СЕ БАРА ЖЕНА НАД 30 ГОДИНИ СО ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА ПОЛОЖЕНА Б КАТЕГОРИЈА – СМЕСТУВАЊЕ И ХРАНАТА СЕ ОБЕЗБЕДЕНИ!

Home

Се бара жена над 30 години со возачка дозвола положена Б категорија за работа во Швајцарија. Се вози 55 км секој ден и помагање во дел од домашните обврски во семејството. Сместувањето и храната се обезбедени. ПЛАТА 700 франци. Заминување и со македонски пасош на три месеци.

КОНТАКТ НА ВИБЕР И WHATS APP на телефон: +41762129844