Home

Perdormire
Реклама

ВРАБОТУВАЊЕ ВО ЦЕНТРАЛНА ШВАЈЦАРИЈА: СЕ БАРААТ ДВЕ КЕЛНЕРКИ ЗА РАБОТА ВО РЕСТОРАН СО ЕВРОПСКИ ДОКУМЕНТ И ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК!

Home

Се бараат две девојки за работа во ресторан во Централна Швајцарија кои поседуваат Европски документ и имаат познавање од германскиот јазик. Обезбедено сместување и храна. Плата по договор. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: +41789332000 (ВИБЕР).