Home

Perdormire
Реклама

ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ВАМЕТАЛ ДООЕЛ, ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Компанијата Ваметал Дооел од Струмица, има потреба од работници со и без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следните телефонски броеви: 078 444 222 или на 034 329 284.