Perdormire
Реклама

ВИКЕНД ВО КЛУБ МАФ-МАФ: ВО ПЕТОК DJ 5PRITE, ВО САБОТА DJ FACE И НЕДЕЛА ИВАН И АНГЕЛ!

МАФ-МАФ со одлична агенда за овој викенд за Струмичани!

ПЕТОК: #Dj5PRITE
САБОТА: #DjFACE

НЕДЕЛА: Иван и Ангел

Резервации на телефон:070/807-816