ТРОСЕД „КРАФТ“ СО ПОПУСТ ОД 20.120 ДЕНАРИ НА 17.100 ДЕНАРИ – САМО ВО САЛОНИТЕ НА ЕФ-КМ ВО СТРУМИЦА!

јули 5, 2020

Тросед Крафт

Димензии 220х110×83см

Простор за спиење 190х165см

Со кутија за постелнина.

Бонел жичано јадро, обложено и исполнето со ПУ пена+ ПУ пена за поголема удобност

Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.

Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Редовна цена 20.120 денари

Акциска цена 17.100 денари

ИДЕАЛЕН ЗА СЕКОЈДНЕВНО КОРИСТЕЊЕ КАКО ЛЕЖАЈ

САЛОН 1 – НАСПРОТИ ПОЛИКЛИНИКА „ФИЛИП ВТОРИ“

САЛОН 2 – ПЛОШТАД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВЕДНАШ ДО РАМСТОР!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: